Zorganizowanie cateringu w ramach szkoleń zawodowych - IV tura
kontakt
- +48 507 219 481
Lublin, dnia 02.10.2019
Nr sprawy: FRGI/RP/AA/ZO/21
OGŁOSZENIE
O NABORZE OFERT
z dnia 02.10.2019
PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Zorganizowanie cateringu w ramach szkoleń zawodowych dla 29 uczestników projektu pt. „Akcja? Aktywizacja!” – IV tura w ramach Osi priorytetowej 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.1 Aktywne włączenie ,Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014 – 2020 współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Wspólny Słownik Zamówień CPV:
55520000-1 – Usługi dostarczania posiłków
Zadanie: Zadanie 5 – Szkolenia dla 72 UP, Wyżywienie na szkoleniu
w ramach projektu „Akcja? Aktywizacja!” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014 – 2020, realizowanego przez Beneficjenta nie należącego do sektora finansów publicznych, który nie ma obowiązku stosowania ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004r. (Dz. U. 2010r. nr 1131, poz. 759 z późn. zm.)
Zamawiający: Fundacja Rozwoju Gospodarki i Innowacji im. Eugeniusza Kwiatkowskiego z siedzibą ul. Lubomelska 1-3, p. 1106, 20-072 Lublin, NIP 9462652078, REGON 361053152
KORESPONDENCJA W POSTĘPOWANIU
Korespondencja pomiędzy Zamawiającym a Oferentami odbywać się będzie drogą pisemną. Zapytania prosimy kierować na adres:
Fundacja Rozwoju Gospodarki i Innowacji im. Eugeniusza Kwiatkowskiego
ul. Inżynierska 3, p. 211,
20-484 Lublin
e-mail: biuro@frgi.com.pl
KRYTERIUM OCENY OFERT
Ocena i wybór wykonawcy poszczególnych części przeprowadzona zostanie w oparciu o następujące kryteria:
-
Cena – 70%
-
Stosowanie ekologicznych produktów – 20%
-
Stosowanie klauzuli społecznej – 10%
Termin związania z ofertą wynosi 30 dni, licząc od daty upływy składania ofert.
Informacje o wynikach postępowania i wyborze wykonawcy Zamawiający zamieści na swojej stronie internetowej projektu: http://frgi.com.pl/ i w Bazie Konkurencyjności Funduszy Europejskich
https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/publication/view/1192756